PUBLITECH Satelliet-TV

Canal+/Canal-digitaal

 

Een van de grootste bedrijven in Europa op het gebied van radio en tv is wel Canal+. Van oorsprong een frans bedrijf,
dat ook in landen als Noorwegen, , Italie, Spanje en Portugal een flinke vinger in de pap heeft.
Zowel eigen programma's als produkten van andere bedrijven verspreiden zij via kabel en satelliet. De programma's in het Nederlandsed pakket zijn uitsluitend middels een kontrakt met Canal+ te ontvangen. Daarbij hoort een zgn smartcard, die per gebruiker de rechten op ontvangst regelt.                                                                                    

In nederland wordt het volgende boeket geleverd:
De 9 nederlandse zenders voor 29,95  Euro per jaar.

Aanvullend filmpakket: 3 eigen zenders Canal+ voor bedragen beginnend rond de 27 Euro per maand.
Ook kan er een appart abonnement op een eigen entertainment-pakket gekocht worden.
Aanvulling op het SECA basispakket: National geographics, Discovery, Eurosport en Animalplanet, allen met Nederlandse ondertiteling of commentaar.Kost 6,95 Euro per maand, geeft ook een aantal muziekzenders als VH1 en Mezzo. En recent het voetbal-pakket van John De Mol op Nickelodeon.

Binnen kort geeft Canal+ recentere uitbreidingen mogelijk door in IRDETO2,  Dus de oudere IRDETOontvanger met de "multi-choice"kaart gaat minder  verder achter lopen.

Tot het basispakket (IRDETO/SECA) horen ook +/- 10 Nederlandse radiozenders in "bijna" cd-kwaliteit. Aansluiten van de satelliet-ontvanger op de geluidsinstallatie geeft concertzaal-kwaliteit.

Smartcards hiervoor worden enkel verstrekt bij in Nederland gekochte ontvangers die in Nederland gebruikt worden. Mocht u gedurende langere periodes in het buitenland verblijven en toch willen kijken, is dit volgens de regels van Canal+ niet mogelijk. U kunt altijd met ons contact opnemen voor meer informatie over wat u in het buitenland wel kan ontvangen.