Welkom bij PUBLITECH Satelliet-TV

Ontvangst buiten Nederland.


De ASTRA satelliet heeft een relatief groot bereik. Van Noord-Afrika tot in Scandinavie, Engeland en zelfs gedeeltes van Rusland.
Maar Canal+ heeft beloofd aan de film-leverancier, dat alleen in Nederland kan worden gekeken naar de films waar auteursrechten
op worden betaald. Dus moet u een kontrakt invullen met uw persoonsgegevens .

Alleen als u een Nederlands adres heeft, (en  een nederlandse bankrekening!) EN IN NEDERLAND WOONT wordt dit kontract geacepteerd.
Als alles geregeld en eventueel betaald is, wordt uw kaart "per satelliet" werkend gemaakt.  En dan werkt het ook buiten Nederland.

Waneer u laat merken dat u buiten Nederland zit te kijken, schakelen ze op afstand ( per satelliet) uw kaart uit ! zie ook wij, PUBLITECH

Buiten Nederland zijn dus officieel enkel de ongecodeerde programma's te ontvangen. Dit zijn radiostations zoals b.v. de Wereldomroep en het TV station BVN, dat dagelijks een selectie van de programma's van de Nederlandse publieke omroepen en Vlaamse tv uitzendt.Wij lichten u graag voor over wat wel en niet mogelijk is als u gedurende langere tijd in het buitenland verblijft.